..har bestått av lektioner, plugg och vän-tid. 
Ungefär som vanligt det vill säga, men med ett nytt tillägg.
Koh har introducerat oss för slacklining som visade sig vara mycket svårare och mycket roligare än jag trodde.
När skolan tagit slut för dagen har vi tagit oss till en park där vi satt upp linan och sedan turats om att försöka balansera utan att trilla av allt för snabbt. 
 
 
 
Igår tog jag mig in till Bangkok för att äta lunch med Nicola. 
Navigerade mig runt med skytrain och en väldigt tjusig galleria för att hitta fram till restaurangen. Det blev en trevlig lunch med många nya insikter. Inspirerande att få insikt i hur min utbildning kan komma att användas mer konkret i arbetslivet och om de möjligheter som finns. 

 
 
Efter mötet tog jag båten längs med kanalen i Bangkok till The museum of floral culture där jag fick en guidad visning av hur traditionella blomsterarrangemang görs och betydelser av olika blommor. Turen började i trädgården där jag fick göra ett armband av blomknoppar. Det var ett väldigt vackert museum och fascinerande att se hur de varsamt plockar isär blommor för att sedan sy ihop dem i olika konstellationer. Inne på museumet var det inte tillåtet att ta bilder så det fick jag tyvärr inte med på bild.
 
 
 
 
 
 
 
Just nu sitter jag och arbetar med en presentation som vi ska hålla i journalistikkursen.
Min grupp ska prata om fotojournalistik och dess betydelse för journalistik och inflytande i samhällsdebatter.
Jag ska prata om migrationskrisen som var det ämnet som dominerade i media under 2015 och särskilt bilden på Alan Kurdi, pojken som drunknade på vägen till säkerhet i Europa och hur den bilden ändrade samhällsdebatten fullständigt. Det är tungt att sitta och titta på bilden så mycket och sammanfatta de tragiska omständigheterna som gjort att så många förlorat sina liv på medelhavet.
 
Men samtidigt en bra erfarenhet ifall jag i framtiden ska arbeta med frågor som just berör liknande ämnen och andra hemska förhållanden.
 
Resten av min helg kommer att bestå i att arbeta med alla olika presentationer och uppsatser som så småningom ska vara klara. Men resan till Bali närmar sig och nu har även Christoffer köpt biljetter till att komma hit, så det ser jag väldigt mycket fram emot! Planen är att vi bland annat ska besöka Sukhotai Historical Park och sedan bege oss till Koh Tao för att ta dykarcertifikat! Det ska bli spännande att möta de obehag jag känt för hav och fiskar. Det blir garanterat en häftig utvecklande upplevelse.