Internet är ytterst sporadiskt och otroligt långsamt vilket gör det omöjligt att ladda upp bilder och skriva längre inlägg just nu. Detta skrivs offline och läggs upp fort det får för sig att fungera i någon minut.
 
Det är så mycket som händer hela tiden. Vardagslivet hemma känns nu rätt händelselöst och slappt i jämförelse.
 
Istället för barnen i skolan går jag runt och plåstrar om sår vilket stundvis har varit rätt tungt. En pytteliten flicka har ett stort varigt sår vid ljumsken som jag försökte rengöra så gott det gick. Flickan gallskrek och mamman som höll i henne slog henne flera gånger. Jag fick försöka fokusera på att bli klar med såret så fort som möjligt men efteråt kändes det tungt och sved lite i ögonen.
 
Jag tittade till flickan idag igen och det såg som tur var lite bättre ut men vi har försökt förklara för mamman att åka hon måste åka till sjukhus med flickan. Så vi får bara hoppas att hon gör det...
 
Vi har yoga på taket i solnedgången två gånger i veckan på eftermiddagen och jag har även hittat ett perfekt ställe för min morgonyoga i soluppgången. Underbart och framförallt välbehövligt.
 
Jag och Sofie har påbörjat den långa processen att skaffa Indiskt SIMkort. Först tog vi bilder på en fotostudie eftersom de ska vara i särskilt mått och förhoppningsvis ska vi ordna med resten imorgon. Pass, Visum, Personbevis och en underskrift skriven exakt som i passet krävs. Vi får se hur det går...
 
När vi kom hem idag tvättade jag för första gången av många här (man är inte direkt ren efter ett besök i Banjara). Tvätten görs givetvis för hand i plasttunnor och hängs därefter upp i trädgården och torkar på nolltid i den varma solen. Vi köpte tyg i måndags och lämnade in till skräddare för att få riktiga tunna indiska kläder, dem ska vi hämta på fredag :) Det ska bli kul! Och skönt! Det blir väldigt svettigt när vi går runt i solen i Banjara :)
 
Den 10e kommer tre nya volontärer så jag och Sofie får vänta in dem innan vi åker på helgutflykter till Agra (Taj Mahal) och Pushkar (kamelsafari). Det är lite trist, vi längtar! Men nu i helgen är det festivalen Diwali och då ska vi in till stan (Sikar) och titta på utsmyckningarna, ljusen och allt vad det nu innebär, jag återkommer efter vi varit där. :)
 
Ta hand om er i stormen Kram och kärlek